2010. augusztus 26., csütörtök

Ingyen navigáció iPhone-ra

Mától a T-Mobile iPhone-tulajdonos ügyfelei számára elérhető az App Store-ban a Navigon Select teljes értékű navigációs térképalkalmazás Magyarországon használható változata.


Az alkalmazás-piactérről letölthető Navigon Select T-Mobile Edition navigációs szoftvercsomag számos kényelmi funkcióval és a NAVTEQ térképgyártó legfrissebb magyarországi térképanyagával az aktiválástól számítva 2 évig ingyenesen használható és frissíthető. A T-Mobile előfizetői 2011. június 30-ig tölthetik le az ingyenes alkalmazást az App Store-ból.
A Navigon Select T-Mobile Edition a konkurens termékekhez hasonlóan autós és gyalogos navigációra egyaránt alkalmas megoldás, több kényelmi funkcióval. Így például az autósokat a sávnavigáció és az autópálya-lehajtók grafikus megjelenítése, valamint a közelben lévő parkolóházakhoz való navigáció segíti, emellett intelligens címkeresés és "vigyél haza!" funkció is került az alkalmazásba. További extra funkció, hogy a Google keresési találatok megjeleníthetők a térképen, valamint lekérdezhető a célállomás és az útvonal mentén várható időjárás is.
Az App Store-ból letöltött alkalmazás frissítése az aktiválástól számított két éven belül garantált és díjmentes. A szoftver iPhone 3G és iPhone 3G S készülékekkel kompatibilis, további feltétel, hogy a mobilokon legalább az iOS 3-as operációs rendszer kell fusson, valamint elegendő szabad hely álljon rendelkezésre a beépített háttértáron a tekintélyes méretű térképadatbázis tárolásához (az alkalmazás mérete 1,8 GB, de a telepítéshez ideiglenesen kétszer ekkora tárhelyre van szükség).
A Navigon Select navigációs funkciói önmagukban nem igényelnek adatforgalmat, azonban a szoftver letöltéséhez és aktiválásához mindenképpen szükséges internetkapcsolat, valamint az alkalmazás bizonyos időközönként ellenőrzi a felhasználó licencének érvényességét. A hitelesítés csekély, mintegy 2 kB-os adatátvitellel jár - hívja fel a figyelmet a szolgáltató. A cégtől kapott információ szerint ez a hitelesítési folyamat gondoskodik egyben arról is, hogy az alkalmazást a T-Mobile ügyfelein kívül más mobilszolgáltató előfizetői ne vehessék igénybe.


Forrás: www.hwsw.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails