2010. augusztus 9., hétfő

iGO My way™ Androidra letöltés

Teljesértékű 3D navigációs megoldás Android™-ra

A jó technológia megkönnyíti a navigációt

Az úticél meghatározása történhet a cím vagy egy hasznos hely megadásával, vagy akár egy tetszőleges térképpont kiválasztásával. Az intelligens billentyűzettel és az intelligens keresőfunkcióval mindez gyerekjáték. A keresési eredményeket intelligensen kezelő technológia „megtanulja” a felhasználó szokásait, és annak megfelelően testre szabja a keresési eredményeket.

Kifinomult útvonaltervezés és pontos hangnavigáció

Az iGO My way™ megtervezi a kívánt úticélhoz vezető útvonalat és megjelenít egy, a legfontosabb adatokat (például a távolságot és a várható utazási időt) tartalmazó áttekintő térképet. Az „Indulás!” gomb megérintése után az iGO My way™ az egyértelmű és időben elhangzó hangnavigáció, valamint a következő manővert világosan ábrázoló, egyenletesen mozgó térkép segítségével vezeti el a felhasználókat a kívánt úticélhoz. A képernyőn megjelenő sávinformáció és valósághű útjelző táblák megkönnyítik a tájékozódást még a legbonyolultabb közlekedési helyzetben is.

Az útvonal finomhangolása

Az autósok különböző, gyors, rövid, gazdaságos és jól követhető útvonaltípusok közül választhatnak, a térképen megjelenítve összehasonlíthatják a különböző alternatívákat, és kiválaszthatják a számukra legmegfelelőbb útvonalat. Ugyanakkor lehetőségük van az autópályák, kompok, földutak és díjköteles utak engedélyezésére és letiltására is. Elfelejtett bekanyarodni? Az iGO My way™ azonnal újratervezi az útvonalat.
Az alap verzió csak 480*320-as kijelzővel rendelkező Androidos telefonokon futt, viszont a letölésben található fájl segitségével a 320*240-es felbontásu telefonokon is üzemel!Telepítés: 1: Felmásolod a memóriakártyára a tartalmat 2: Elindítod fájlkezelodol az APK fájlt, feltelepíted 3: A 320x240 felbontáshoz: 3a: megkeresed a telefonodban a data.gro fájlt 3b: kicseréled a torrentben lévore 4: Futtatod, és élvezed a programot.Letöltés: Katt ide!Ha valami nem megy, akkor kérdezz, segítünk szívesen!




4 megjegyzés:

  1. Helló! Most vettem egy sony X8-ast és az lenne a kérdésem hogy hova kell tennem a fájl-t? Melyik mappába?
    Mert nem találok egyenlőre fájlkezelőt sem.
    És a másik kérdésem,hogy ez a progi ingyenes-e?
    Tehát offline-ba megy-e?

    köszi!

    VálaszTörlés
  2. HellÓ!
    Nekem a 480*800-as apk file-re lenne szükségem de akár hol is keresem nincs sehol tudnátok segíteni.

    Előre is köszi.

    VálaszTörlés
  3. Hogy kell letölteni???? tudnátok segíteni??
    . Előre is köszönöm......!!!!

    VálaszTörlés
  4. szia! samsung galaxy tab 3-van, és nem tudom hogy honnan kall letölteni ingyenes navigációt amihez majd nem kell használnom a netet? köszönöm!

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails